Øv!

Lavthængende frugter - citrustræ

Lige så lige som jeg havde udgivet et indlæg om at se osten og ikke hullerne, besluttede jeg at flytte min blog. Selvfølgelig uden back-up. Klart! Derfor betyder en mistet fil, at jeg slettede det hele og nu starter forfra. Huttilihut!

Men skidt med det. Bloggen var fra november og nu er det bare den 20. januar og ca. 10 indlæg senere. En ny begyndelse, så at sige.

Nå, men i dag har jeg så øvet mig i at se bort fra hullerne og i stedet se hele osten. Jeg så for eksempel en meget smuk vinterhimmel.

Vinterhimmel

Selv på en vandkold vinterdag er der så mange farver, hvis man lige holder lidt øje med det. Jo, der er skønt herude på landet.

Ham her, vores røde Angus-tyrekalv fra sidste forår, fortjente også at blive kløet lidt i panden. Han er rar nok, selv om han er den drønnert. Han er jo teenager, forståes. Godt, han ikke ved, at vi har tænkt os at spise ham.

Rød Angus tyrekalv

I den nye urtehave lyser hvidløgene en lille smule op i den ellers så vinterdøde have. De har fået selskab af diverse græsser og ukrudt, og det er vel egentlig godt nok, tænker jeg. Jeg får helt sikkert tid og lyst til at luge den allerførste forårsdag (lige om lidt …!)

hvidløg i januar

 

One Reply to “Øv!”

  1. […] af de ting, der gik tabt, da jeg med stort overmod og en hurtighed som en ninja, ville flytte bloggen fra roden til subdomænet, var indlægget om mine fingerløse vanter. Vanterne passer til årstiden, og jeg bruger i hvert […]

Skriv et svar