haveliv

Forår med posten

Økologiske frø fra Økohaven

Postbudet havde kun gode sager med i dag. En flad pakke med gode grøntsagsfrø fra Økohaven, og en tilsvarende flad pakke med staudefrø fra Albinus frø. Blandt staudefrøene var en fx Ridderspore (som jeg er helt vild med og skal have SÅ mange af!) og Gyldenlak, som jeg aldrig har haft før, men som jeg har en plan med. Riddersporerne har jeg også selv høstet en masse frø af, og går det hele til held, får jeg det helt, som jeg vil have det.

Økohavens økokalender

Økohaven er oven i købet så venlige at vedlægge en superfin såkalender. Den bliver nok rammet ind og hængt op på væggen over bryggersbordet, tænker jeg.

Jeg er nu kommet lidt i gang. I søndags var vejret så godt, at jeg var ude og traske rundt i haven omkring 15 gange. En af gangene fik jeg sået lidt Geranium og lidt Jakobsstige. De sidste af frø, som jeg egenhændigt har stjålet på Hjerl Hede, så det skal nok blive rigtig godt! Jeg har en faktisk en lille, bitte teori om, at frø som jeg “kommer til at putte i lommen” har langt bedre spireevne end dem, jeg betaler for i dyre domme 🙂

 

1 thought on “Forår med posten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *