HOBO – fingerløse vanter med opskrift

HOBO - fingerløse vanter med opskrift

En af de ting, der gik tabt, da jeg med stort overmod og en hurtighed som en ninja, ville flytte bloggen fra roden til subdomænet, var indlægget om mine fingerløse vanter. Vanterne passer til årstiden, og jeg bruger i hvert fald mine hver dag.

Den store forskel på almindelige luffer og den fingerløse pendant er jo, at det kan lade sig gøre at sms’e, finde nøgler, pille næse eller hvad man nu lige står og har brug for – uden først at skaffe sig af med uldtøjet. En anden gevinst er, at man lynhurtigt for brugt en masse af sine underlige, for små til noget som helst, garnrester.

HOBO - fingerløse vanter med opskrift

Opskriften

Nu satte jeg mig jo ned for at par månederne siden og fik opskriften ned på papir, så hvorfor egentlig ikke bare dele den med de, der har lyst til at strikke hobo’s. Jeg tror ikke, der er ret mange fejl i, men jeg garanterer ikke for noget. Mønstret over håndfladen kan snildt udskiftes med et andet, og det er bare at give den gas. God fornøjelse! Opskriften er lige her

HOBO - fingerløse vanter med opskrift

Skriv et svar