Et lille skridt nærmere

Glædelig 1. februar

Endelig sluttede januar. Hvorfor er det egentlig, at 31 januar-dage føles som et halvt år? Nu er det 1. februar, og vi er et lille skridt nærmere forår.

Men – i dag er jeg åbenbart ikke superoptimist. Jeg vågnede op og vidste med det samme, at februar er den koldeste og mest snefulde måned i året. Til gengæld er den dejlig kort! Jeg tager det, som det kommer, tænker jeg.

Om 6,5 arbejdsdag er det vinterferie og derefter skal jeg kun arbejde hver anden uge! OP-OP-OP-tur!

februar er en kold måned

One Reply to “Et lille skridt nærmere”

  1. Det er sjovt som vi har det forskelligt med årets måneder. Jeg kan så godt lide januar fordi lyset vender tilbage, og fordi alting har et skær af nyt over sig 🙂 (Til gengæld har jeg det svært med november).
    Det lyder dejligt at du skal arbejde hver anden uge!
    Februarhilsner fra Nana

Skriv et svar