Horisonter

Vinter himmel i februar

Jeg har intet på hjerte. Der er ikke rigtig noget at begejstres over i haven. Den er kold, stenhård og fuld af ingenting.
Jeg er træt med træt på og venter kun på, at det bliver vinterferie. Men et par billeder af de skønne vinter-himler, som denne årstid disker op med, kan det da heldigvis altid blive til. Vinter-himler er bare bedre end andre himler! Heldigvis bor jeg under en hel masse himmel, og det sætter jeg uendelig meget pris på!

Himlen 5. februar ved tusmørke

Jeg er tæt på at være himmelhenrykt over, at der faktisk er lyst, når jeg kommer fra arbejde – og at det bliver ved med at være det helt til kl. 17.30, eller deromkring. Det giver tid til en tur over markerne, tid til at klø en ko i panden og i øvrigt at lade skuldrene hænge lidt. D E J L I G T ! Når det så ovenikøbet kun bliver bedre for hver dag, er der næsten ingen ende på tilfredsheden.

himlen 5. januar i tusmørketimen

Skriv et svar