Det blir vist en indedag

Sne og kulde 11. februar

Planen for i dag var sådan set en lang tur i skoven fra morgenstunden. Men hold nu da helt fast i hatten, hvor er det koldt! Det blev kun til min sædvanlige lille rundtur i min egen skov – hunden skulle heller ikke nyde noget. Resten af dagen bliver vist indendøre, selv om jeg i den grad trænger til noget fysisk rørelse.

I går blev heller ikke til en udedag. I stedet sad jeg i sofaen og strikkede og blev tykkere og tykkere … Eller sådan føltes det i hvert fald, og så passer det nok.
Egentlig er jeg i gang med Gretekoften, men i går blev den nødt til at pakke sig ned i kurven. Jeg gider den ikke rigtig. Måske er det fordi jeg ved, at der venter en ordentlig omgang montering og kantstrikning mm.

Gretekofte

Den blev simpelthen nødt til at vige pladsen for et nyt projekt. To billeder fra den evige inspirationskilde Pinterest skal fusioneres til en ny have-sweater til mig. For dem kan man ikke få for mange af. Nu må vi se, hvordan det kommer til at gå.

Inspiration fra Pinterest
For det viste sig jo, at min garn-dealer var bortrejst i weekenden (wtf???), og så måtte jeg en tur i stash. Det blev til økould, der egentlig er af en okay kvalitet, men som slet ikke har den struktur og det farvespil, som jeg er vant til fra yndlingsgarnet. Det sidste er det værste. Ensfarvet uld er ikke blandt mine favoritter. Jeg ved heldigvis, at øko-ulden bliver lidt mere rustik i brug, så mon ikke det går alligevel. Hvis den bliver som den ser ud i mit hoved, er det i hvert fald “bare” en prototype, jeg har gang i her.

Fusionssweater i øko-uld

Skriv et svar