Sne igen

Sne den 19. februar

Ikke lige det, jeg har bestilt, men sådan er det bare. Faktisk er det ofte sne den 19. februar, hvor min yngste datter har fødselsdag. Når det endelig skal være, så lad det være koldt og sneende i denne uge, hvor jeg er på job – og dejligt forårsvejr i næste uge, når jeg har fri.

Smukt er det da at se på, så længe det foregår her i haven og nærområdet – helt så fornøjelig var taxaturen med yngstemand for lidt siden ikke. Sne, sjap, tåge og halvdårlig sigtbarhed. Det er ikke helt noget, der passer mig. Men fodbold er fodbold, og der er ingen grund til at pjække, fordi man skal sætte liv og lemmer på spil for at komme til træning. Det gjorde vi heller ikke, for jeg er jo en fremragende bilist, og i år er jeg ovenikøbet udstyret med vintersko på vognen. Lige om lidt kører jeg ud for at hente ham hjem igen. Så skal farmor køres hjem og ældstedatteren skal køres til bussen. Så er den fødselsdag forbi, og jeg har kørt 100 km. Sådan

Sne den 19. februar

2 Replies to “Sne igen”

  1. Hyggeligt med en ny blogger! Åh, hvor jeg genkender taxakørsel, fra dengang vores børn boede hjemme.

    1. haveanarkisten siger: Svar

      Velkommen til Marie! Ja, det kan man få megen god tid til at gå med – både bloggeri og taxakørsel 🙂

Skriv et svar