Ventetid

vinterhave

Ventetid er ikke noget, der jeg har godt af. Det skal ske. Nu! Jeg er simpelthen ramt af en kombination godt og skidt i denne uge. Jeg har fri (yeahhh!) og masser af tid til at så og gøre ved. Jeg har sådan set også masser af frø, jord og sager, der kunne trænge til at blive sat sammen i rigtig rækkefølge. Så har jeg en halvfærdig drivtunnel, og det er nok det, der lige her og nu er ved at gøre det af med mig.

halvfærdig drivtunnel

Nå, det skal nu ikke slå mig af hesten. Nu har jeg sat jord til tøning i bryggerset, og så bliver der sået i dag – uanset vejr og vind. Indtil da fordriver jeg ventetiden på bedste vis. Alle maskiner snurrer, kaffen er lavet, der er fyr på kakkelovnen, og jeg strikker og nyder udsigten fra min stue. Så blev det alligevel en god fridag!

Mit strikketøj

Skriv et svar