Sæsonens sidste snebilleder

sne i marts

Okay? Det har sneet igen i nat? En ordentlig bunke, faktisk. Det her er udsigten fra mit køkkenvindue denne morgen

sneudsigt fra køkkenvinduet

På den anden side af huset er udsigten over markerne også helt god.

Udsigt over markerne

Jeg nøjes med at tage billeder fra verandaen og det øvrige nærområde, for jeg er virusramt, er jeg. Fryser helt ind i knoglerne og er grim at se på. Så er det da godt, at udsigten er god.

sne i marts

Haven bliver jo så køn af sådan et lag – uanset hvor meget jeg så ønsker mig sol og 15 grader. Jeg starter hver sæson med at tænke “Nej, nej, nej – hvordan skal det da nogensinde blive til noget, der ligner en have?” En træt græsplæne, hundens vandrespor, visne planter og mere i den dur. Pænt hæslig have i det første skarpe forårslys, faktisk.

Men alt kommer til den, der kan vente, og lige pludselig gror græsset, skvalderkålen og alt det andet, og det er næsten sommer. Det er lige om lidt!

Æbletræer i sne

Om få dage bliver det op til flere plusgrader og regnvejr. Lige nu er jeg under tæppet med alletiders jule-udsigt,  og det er godt nok.

sne i marts

Måske kan jeg mande mig op til at tage et par omgange på den her – endnu en af mine pinterest-inspirerede strikketøjer. Den er, som (næsten) alt andet fra min hånd, strikket ud fra et par billeder og uden opskrift. Eller det vil sige, opskriften tager form undervejs. Det plejer at gå, og det gør det nok også denne gang.

håndstrikket sweater in the making

8 Replies to “Sæsonens sidste snebilleder”

 1. Lise Sørensen siger: Svar

  Flotte fotos.Det pynter med et lag sne,men det forsvinder ( heldigvis ) hurtigt igen.For vi vil have forår nu!
  God bedring og god arbejdslyst med strikketøjet,-det ser flot (og svært ) ud!

  1. haveanarkisten siger: Svar

   Tak skal du ha’!
   Jeg har lige set, at der loves op til 9 grader på søndag. Så ligner det da noget!
   Strikketøjet er vist mere besværligt end svært 🙂 Ha’ en god dag!

 2. Ja, det er smukt! Og jeg synes egentlig det er ok med sne her i marts, for så ved man ligesom at den forsvinder igen og gør plads for foråret 🙂
  God bedring! Og god strikning!
  Vinterhilsner fra Nana

  1. haveanarkisten siger: Svar

   Tak Nana! Det har nu været en ok dag trods alt – med sne, varm kaffe og strikketøj 🙂

 3. Ja, det mildner den vinterslidte have med et drys sne. Det værdsætter jeg også her hos mig! 🙂
  Smukke billeder :-).

  1. haveanarkisten siger: Svar

   Ja, det er heldigvis ikke så galt, at det ikke er godt for noget 🙂 Har lige hørt, at der kommer et læs mere i nat – men nu er det slut. Jeg tager IKKE flere snebilleder på denne side af december! Nu skal der til at være lidt farve på igen 🙂

 4. Ja og så kom der sne igen i april, øv øv.

  1. haveanarkisten siger: Svar

   Ja, det var ret nedslående efter en fantastisk forårsdag i går :/

Skriv et svar