Tåge, tø og nye havesweatre

Så blev det tø – og tåge. Jorden er enten frosset til beton eller pladdervåd, så … Jeg venter. Blandt andet på at få det her til at blive til noget brugbart

halvt drivhus i tåge

Men hold da op, hvor var det tåget i går. Jeg kunne næsten ikke finde vej fra haven til skoven og kreaturerne. Der er i øvrigt masser af grønkål tilbage, og dem kan køerne rigtig godt lide. Dem får de sådan lidt løbende, når jeg kommer forbi. Jeg gider ikke spise dem længere.

tåge over land

Men ellers er jeg da helt klar! Jeg har strikket nye havesweatre, så jeg venter sådan set bare på at tage dem i brug.

Den her har jeg vist allerede vist en gang, men den kommer lige igen.

Havesweater med blå blomster

Den anden er i grønne nuancer, og den blev færdig i weekenden. Den var rigtig sjov at strikke, og lur mig om der ikke kommer en mere på et tidspunkt. Begge trøjer er kommet til verden ud fra et par billeder på Pinterest og så lidt husmandsregning undervejs. Den her blev en rigtig stor og god rumpe-varmer med masser af bevægelsesplads – og jeg har store armbevægelser.

Havesweater med grønne blomster

Et lille nærkig for de særligt interesserede:

havesweater med grønne blomster

Den er vasket, men ikke presset. Jeg synes, presning dræber ulden, og det vil jeg ikke ha. I stedet skal den ud og have nogle hverdags-bank, blive beskidt mm. og så bliver den så god.

Skriv et svar