Den skønneste påske!

stockholm - påske 18

Arrhh, hvor har det da været en skønne påske! Jeg har stort set været ude i vind og vejr fra morgen til aften samtlige feriedage, og det har på alle måder bekommet mig godt.

De første dage blev godt brugt i Stockholm på besøg hos søn og svigerdatter. En masse sightseeing, god mad og hygge på alle planer. Søndag var der ca. 10 grader i storbyen, og Södermalm blev trasket tynd sammen med en hel masse stockholmere, der også var ude i det gode vejr. Billedet er vist godt nok fra den anden side af Mälaren, og det er taget på en af turene over vandet. En skøn by.

stockholm i påsken 18

Vel hjemme igen var det drivtunnelen, der skulle ha’ en på hatten og gøres færdig. Det var koldt – som i pivkoldt, men dog så meget vindstille, at det kunne lade sig gøre at sætte pladerne på skelettet.  Det blev færdigt! Men hold da op, hvor ser omgivelserne golde og triste ud på denne årstid … Nå, okay – der mangler så også lidt oprydning, men det har jeg altså gjort efter billedet blev taget.

Drivtunnel - påske 18

Jeg har gravet ud og lagt møg i bunden af jordbeddet i den ene side og stillet an til bord/hylde arrangement til spirekasser i den anden. It’s gonna be great! – som den rødhårede slyngel ville sige.

Jeg er ikke meget for at afgive plads til noget som helst andet end planter og sære eksperimenter, men der skulle nu være plads til en kaffestol, og det blev der lige akkurat. Jeg har ikke fået sat stolen ind endnu, men I kan se tegningen, ikke? Kaffebordet er ikke det mest fantastiske, men efter planen skal det bare stå og ruste lige så stille, og så bliver det fint. Ruster det ikke ordentligt, ryger det ud.

I aften kommer plantebordene ind, og så er jeg flyvende!

Jeg nåede faktisk også at få kradset lidt i vinterulden i både køkkenhave og staudebede i det dejlige vejr, så det har da været en skønne påske.

2 Replies to “Den skønneste påske!”

 1. Hej Marianne
  Jeg måtte lige kigge ind til dig, tak for din kommentar hos mig.
  Flot plantetunnel, sådan en kendte jeg ikke.

  1. haveanarkisten siger: Svar

   Velkommen til Lisbeth!
   Jeg har også ledt efter tunnelen i et stykke tid, men fandt den til sidst hos Dancover.dk 🙂

Skriv et svar