Fri – igen?

Blege, beskidte fødder i sandaler - det er forår!

Nå, jeg har ingen kursister i denne uge, så jeg har fri. Igen. Det er for så vidt dejligt, men hvor længe mon det kan blive ved … Nogen, der lige står og mangler et unikum? Så sig bare til 🙂

Men sådan en dejlig dag! Beskidte, blege fødder i sandaler – så er det forår! Jeg sår og regerer, både i drivhus og på friland – og er med på enhver form for overspringshandling, for det næste punkt på listen er “Sætte kartofler”. Arhhjjj, det gider jeg ikke, og slet ikke alene. Det er kartetræls.

Så jeg sår, drikker kaffe, glor på billeder og roder.

havedamens morgenbord

Den der bog i forgrunden, ikke? Det er 100% overkill for sådan en som mig. Men derfor kan man da godt kigge billeder. Det er helt fantastisk, hvad der foregår i Tante Grøns have, og man sku da være et simpelt skarn, hvis ikke man ønskede sig sådan en. Bare en lille en. Men det bliver ikke her. Det tror jeg hverken jeg har fantasi, energi eller råd til.

Når det så er sagt, så er der rigtig mange gode ideer og billeder til ting og sager, som faktisk godt kunne foregå i min have. Inspiration er dælme en god ting! Og der er møj af den i Tante Grøns bog.

Et opslag fra Tante Grøns bog

Skriv et svar